Yoga in Constanta



Dragi cautatori sinceri,

Am cautat multa vreme. Am citit tone de carti, am mers la grupuri de meditatie de toate felurile, am facut qigong in Constanta, am muncit si am invatat prea multe, am adunat mai multi bani decat imi trebuiau si am cautat fericirea in lucruri; am cautat linistea in biserici, alaturi de oameni si in singuratate. Am iubit si m-am atasat prea mult de oameni. Am invatat legile universului, cauza si efectul fiecarui gand. Am vazut moartea cu ochii intr-un accident de masina in Constanta si am scapat cu cateva zgarieturi si un sentiment puternic ca viata intregii lumi este o mare iluzie si nimic nu are rost.

Stiu ca este in esenta povestea tuturor. Toti cautam ceva, dar multa vreme nu stim ce! Chiar toata viata…

Eu am aflat. Din copilarie am avut constiinta puternica ca sunt o persoana “norocoasa” si ca Dumnezeul (spuneti-I va rog cum vreti, Divinul Suprem, Vihnu, Allah, este Acelasi) care m-a creat ma iubeste mult. Acum Acesta m-a dus pe o cale in care, pentru prima data, intrebarile au incetat si linistea s-a instalat in mine, treptat. Nu vom gasi niciodata fericirea pana nu ne cunoastem pe noi insine si pe Dumnezeu, iar acest lucru este posibil. Acest lucru poate fi realizat numai prin meditatie, pentru ca mintea, ego-ul sau inteligenta noastra nu serveste la nimic, ne separa de Dumnezeu si de Creatie.

Sahaja Yoga m-a ajutat sa ajung in acest punct. In ciuda scepticismului si sentimentului puternic de vinovatie ca urmez o cale interzisa de instutitia bisericii in mod oficial, mi-am pastrat mintea deschisa in invataturile si mai ales experientele pe care le-am trait aici si am putut verifica adevarul celor aflate prin propriul meu corp, la nivel fizic, cat si prin felul care eu am evoluat ca persoana, sau prin cele petrecute in viata mea.

Am pornit pe un drum al desavasirii, tot ce imi doresc este sa evoluez si sa devin un suflet curat cu calitatile lui Dumnezeu, mai bun, continuand sa traiesc in aceasta lume. Acest obiectiv a devenit o realitate pentru mine si cred in el.

Mai multe informatii despre Sahaja Yoga puteti gasi pe multitudinea de website-uri romanesti si internationale de pe internet. Fac trimitere aici la site-ul pentru Romania: www.sahajayoga.ro

Sahaja Yoga poate fi urmata si in Constanta. Cursurile introductive si meditatiile se tin in fiecare Sambata, intre orele 15 - 17, la Colegiul Regina Maria (fostul Liceu de Arta), zona Casa de Cultura.

Puteti sa ne contactati oricand pentru informatii:

0726-380080

0724-122463

sahajayoga_cta@yahoogroups.com

 

 

 

0 comentarii:

Post a Comment

This blog is for you as it is for me. Please consider yourself as a fellow colleague learning with me in this life going process, and please have fun on the way!